Om idag..

Hejsan allesammans! Idag har jag och Amanda varit hos några kompisar som bor i ungeför vid södervik,så vi har varit och vandrat en bra stund i det fina vår vädret tills vi kom fram.Det var skönt att gå, solen sken och vinden flektade fint fast det var ändå lite kallt i luften.När vi kom fram så tog vi det lugt tog en fika och mysade när vi tittade på film,så det var kul.Nu måste jag gå och lägga mig så jag pallar gå upp imorgon;).....ses snart igen, ciao amigos<33/henni

Shoppat!

Hejhej! Idag mina vänner har jag shoppat i stan med morsan.Det var väldigt mysigt, men otroligt kallt, var det bara jag som frös häcken av mig?;) Nåväl, jag hittade trots allt vädret ett par fina grejer.Jag köpte en ny vår jacka,en parkas faktiskt. Jag köpte den på varuhuset Souk, den är av märket Warehouse.Och ett par söta skor från din sko och ett svart linne från gamla goda H.M.Hoppas ni också haft det trevligt idag och njutit av att ha sportlov, precis som jag har gjort.Ni som inte har sportlov just nu hoppas jag ändå haft det skoj på något sätt.Måste gå och lägga mig snart,är rätt trött efter idag och allt..Men vi hörs snart igen.. pussimage27Här är "Textile Shoe" från Dinsko, den kostar 199 kr.

Regnig onsdag...

Hej på er alla gulliga(L)! Idag har det inte varit så fint väder,det har varit regnigt och blåsigt.Men som tur var lättade det under dan.Om ni undrar vad jag har gjort idag så är det nämligen så att jag har varit på bio framför allt med Amanda och två till :) .Som ni säckert vet så åkte Linnea till Island i morrse och jag tycker det var jätte tråkigt att hon inte kunde följa med och se filmen Juno,jag saknar henne redan!Om ni har velat se på bio men inte har vetat vilken film du ska se så kan jag värkligen rekommendera filmen Juno.Det är en film som får dig att skratta hon som spelar huvudrollen är speciell men ändå en bra skådis,så om du vill se en rolig film se den!
Om du vill veta vad den handlar om så är det lite info här!

FILMINFO/RECENSION Juno MacGuff är 16 och leder ett till synes bekymmerslöst liv, tills ett oönskat plus på en plaststicka skakar om hennes värld radikalt. Plötsligt har den lilla ungen en ännu mindre dito att tänka på, och i takt med att hennes mage växer lär hon sig också allt mer om vad det innebär att vara vuxen och ta ansvar.



Fler skratt
än pekpinnar


Det var allt jag hade att säga för den här gången iaf.vi ses puss(L)<33/Henni


Miss Lohan-la fashionista!

image18image19image21Vem Lindsay Lohan är vet nog dem flesta.Om man inte sett hennes filmer känner man nog igen henne från skvallerpressen...Man har läst om rattfylla,alkoholproblem,drogmissbruk,nakenchocker o.s.v...Listan kan göras oändligt lång men det orkar jag inte ta upp nu och det skulle nog bli "lite" långtråkigt att läsa om efter ett tag..Men en sak som Miss lohan e duktig på förutom att spela in filmer är att klä sig snyggt och stylish!Så här kommer några snygga exempel på den heta Miss Lindsay Lohan!!Puss o hej leverpastej!!


The little black dress-ett säkert kort

image13image14Kändisar har alltid genom tiderna klätt sig i den ökända "Den lilla svarta" Det kan aldrig gå fel om man bär den, eller vissa kan ju strula till det på alla plan...Britney Spears tillexempel Host, Host!Men dem flesta klarar i alla fall av det med glans.Man kan lätt tänka att det blir lite tråkigt att bara ha en enkel svart klänning på sig men det är då accesoarerna kommer in i bilden.Det kan göra en svart klänning as häftig och snygg bara man har matchat rätt.Ha det bäst till vi ses igen och lek runt med accesoarerna nu!!

byebye damn väsby! Island here i come..

Hej på er alla där ute! hoppas ni haft en härlig måndag, för det har iallafall jag haft! haha, om ni undrar vad som hänt under dagen så kan ni ju alltid läsa vad amanda skrev i inlägget innan!

Som ni säkert förstår ska jag åka till island, men min familj. Själv har jag har haft mycket fördommar om just island, men det lär vara(enligt många!) ett väldigt fint land med många intressanta och roliga saker att göra, som att bada i varma källor, rida islandshäst osv.
Och jag personligen tycker att det ska bli enormt skönt, att bara få komma bort ett tag!(okej, inte från er då tjejer, men iaf.) Jag åker på onsdag och kommer hem på söndag.. så där rök sportlovet då. Men det lär ju bli ganska roligt ändå! Får hoppas på det bästa, som man säger!

Just nu gör jag inte mycket alls, förutom att rå-chatta med amanda! haha..
Skriver lite till senare kanske, får se..
Ha det så bra så länge, gott folk! massvis med pussar<3/ linnea''takis''takman

 
man lär väl få se en och annan sån här iaf?




Gossip Girl-på vimmel

Hejsvejs! Genom att vi alla tre är intresserade av mode, så tänkte jag att nu måste vi ju börja skriva om lite mode grejer också... Så här kommer lite härliga vimmel bilder på bl.a dem två underbara tjejerna från serien Gossip Girl(Blake Lively och Leihgton Meester m.fl) från när dem var på Reebook-event.Enjoy!!image3image22

Hänt idag då...

Hej alla glada!Idag är det första dagen på sportlovet och det känns så skönt.Jag sov inte speciellt länge i dag trots att jag är ledig, kände bara att jag inte ville sova bort hela dagen.Så jag gick upp,åt lite frukost yoghurt,hvrefras,te och slötittade lite på tv.Sedan ringde jag Christina och undrade om hon ville hitta på något, så vi bestämde att vi skulle dra ut på en "lång" promenix.Vi ringde Henrietta och Linnéa och frågade om de vill hänga med, så efter några timmar när alla äntligen var klara så stack vi ut i det "vackra" vår vädret.Vi som hade planerat att gå tills vi nådde världens ände kom inte längre än till en lekpark som vi ser typ varje morron.Men efter att ha lekt en stund i klätterställningen tröttnade till och med vi..Så vi drog vidare österut (vet inte riktigt vilket väderstreck vi gick men det låter bra att säga så...)Vi kom fram till ett vägskäl...Visste inte riktigt hur vi skulle göra, men efter lite om och men gick vi till Nya konditori (det är inte nytt, det heter bara så..)Så det slutade med att vi satt oss ner med en varsin tekopp och en chokladbulle:)Bra metod att bli nyttigare va?

Efter att ha suttit där ett bra tag,och druckit VÄLDIGT många mjölkpaket med kardemumma smak stack vi vidare till centrum.Kollade runt lite, fram för allt på mobiltelefoner, fråga mig inte varför..Sen stack vi hem till Linnéa och hängde där ett litet tag, vi skapade bl.a den här bloggen då! Sen skulle Linnaya på handbolls träning så henni och jag var tvungna att dra.Det var allt jag hade att berätta den här gången men vi ses snart igen, hoppas jag...

                                            Puss&kram skumbanan!/Pandooschh(L)

Hej alla gulliga läsare!(L)

Hej! Vi är tre glada tjejer som precis har startat en ny blogg.I den här bloggen kommer vi skriva om allt mellan himmmel och jord.Allt från vad vi gjort idag till vad vi tycker om mode och kändisar.Hoppas ni kommmer gilla det vi gör men om ni inte så säger vi bara synd för er!ciao amigos!

RSS 2.0