valborg..!

tjaa!
Det här året hade jag ställt in mig på att valborg skulle bli roligt och så.
Men självklart förstör föräldrarna ens planer och tvingar med en till öland istället. fuckfuckfuck
vi skulle träffa en kompis och hans föräldrar, det hade kunnat bli roligt faktiskt, men nej de skulle bort idag?
Så nu sitter jag här i stugan på en ö med godis i munnen och undrar vad fan det är för liv man lever.haha
men vi ska istället träffa dem senare i helgen så jaja..
snart ska vi åka och titta på en majbrasa iaf, lär knappast träffa någon man känner.
får väl se hur kvällen artar sig.. taha.

Vad är en valborg med sina bästa vänner med brasa och raketer och skit? Skulle ju kunna bli väldigt tråkigt ..eller ALDELES UNDERBART!

vad ha folket för planer!?:)
nu ska jag göra mig i ordning. ha en mysig valborg åt mig! haha. pussar/linnea


Droger..

hej alla..

Nu på de senaste åren har många speciellt ungdommar börjat missbruka droger. Alla i världen vet att det inte är bra (undantag småbarn) men ändå så forsätter man.
En del barn,ungdommar samt vuxna som inte har råd med mat missbrukar droger på ett annat sätt,för att de ska få bort tanken på mat och inte känna hungern och på det sättet kan jag förstå dom.Men för andra som gör det bara för grupptryck,för att vara cool eller för det känner för det är  knäppa huvudet tycker vi.Vad tycker ni?

För om man missbrukar droger jättemycket varje dag kan det vara jätte farligt och det kan leda till döden och i slut änden är det bara man själv som får lida av det eftersom så fort man börjat är det jättesvårt att sluta.

De flesta som vi känner har gått på drog kampen,det är som en slags tävling där man får veta allt om droger och sånt man får även göra massor med uppgifter som handlar om droger.Men även fast man har gått på det så värkar det som att ingen har påverkats ingen värkar ha brytt sig och tagit åt sig informationen om hur droger kan skada oh det är ju synd..

Frågan till er är ju då ;tycker ni  droger är bra är det värkligen så nödvändigt eller trycker ni det är skit som vi gör?
Öppna för alla kommentrer :)..//puss Henni

En påse tjack som sniffas upp på bordet....


RSS 2.0